Dalyvavimas konferencijoje, skirtoje150-osioms Juozo Tumo-Vaižganto metinėms ir Tarptautinei tolerancijos dienai paminėti.

Lapkričio 8 d Vilniaus r. Rukainių gimnazijoje vyko Vilniaus r. bendrojo ugdymo švietimo įstaigų IG-IVG (9-12) klasių mokinių bei lietuvių kalbos ir literatūros mokytojų ir socialinių pedagogų konferencija, kuri buvo skirta 150-osioms Juozo Tumo-Vaižganto metinėms ir Tarptautinei tolerancijos dienai paminėti. Konferencijoje dalyvavo Paberžės šv. Stanislavo Kostkos gimnazijos mokinės -Katažyna Naruševič ir Dominika Savicka, kurios kalbėjo tema „Juozas Vaižgantas-Tumas – atjautos ir pagarbos kitam žmogui pavyzdys”. Renginio pabaigoje visi dalyviai atliko kūrybinę užduotį-refleksiją, o po to pasivaišino arbata. Konferencijos dalyviams buvo įteikti padėkos raštai, mokytojams ir socialiniams pedagogams – pažymos.
Vyresnioji socialinė pedagogė Irena Macevič
Lietuvių kalbos vyresnioji mokytoja Irena Belousova

 

Paskelbta Uncategorized @lt | Komentavimas išjungtas įraše Dalyvavimas konferencijoje, skirtoje150-osioms Juozo Tumo-Vaižganto metinėms ir Tarptautinei tolerancijos dienai paminėti.

Comments are closed.